Spring Entra REBEL_131

Om oss

Bli kjent med oss i Spring

 

Spring er eventbyrået som spesialiserer seg på interne arrangement som kobler opplevelser, kunnskap og kultur. Alt vi gjør kjennetegnes av fokuset på kulturbygging, kunnskapsutvikling og engasjerende opplevelser som forsterker og bygger merkevarer.

Strategi må oppleves

Det handler ikke om lys, lyd og teknikk – det er kun virkemidler – alt handler om øyeblikket. Engasjement kan ikke læres eller kjøpes, det må oppleves. Sammen skaper vi opplevelsene som knytter merkevaren sterkere til dine ansatte. Jobben vår er å hjelpe dere å oppnå dette: strategisk verdi. Kort og godt.

Vi i Spring Event tror på at gode historier og minneverdige øyeblikk skaper forståelse, engasjement og motivasjon. Vi skaper strategiske opplevelser som begeistrer.

En personlig eventpartner

I over 20 år har vi jobbet med store og små kunder, og vi elsker det. Vi startet Spring Event for å jobbe med det vi liker aller best. Og vi trives best når vi får jobbe langsiktig med kundene våre, og lære hverandre å kjenne. Da blir også arrangementene best, enten om de er små eller store.

Vi samarbeider med de beste folka i bransjen, for å skreddersy ditt event. Uansett hvilket mål du som kunde har med arrangementet, så skal vi levere. Hver gang.

Ta kontakt med en av oss, så finner vi ut av hvordan du kan skape ambassadører i ditt selskap – eller så tar vi bare en kaffekopp, også tar vi det derifra.

Hils på teamet

Lisa Kjuus

Byråleder og partner
tel: 99507890 lisa@springevent.no

Lars Petter Hauglie

Rådgiver og partner
tel: 90689203 lp@springevent.no

Irene Silnes

Partner/ rådgiver
tel: 95080008 irene@springevent.no