Konferanser og seminarer

Alle har opplevd kjedelige konferanser eller seminarer. Ja, selv ordet «konferanse» er litt kjedelig. Men i Spring gjør vi det annerledes. Vi vet at når det faglige skal stå i sentrum, er regien desto viktigere. En konferanse med læringsutbytte handler ikke om staffasje og rekvisitter, men om dramaturgi.

Konferanse med kraft

Vår superkraft er evnen til å sette oss i gjestens ståsted – til å forstå deltakerne. Gjennom det hjelper vi deg å bygge dagen slik at budskapet blir levende. Interne foredragsholdere? Vi gir dem en scene hvor de virkelig får skinne. Eksterne? Vi legger rammer og føringer som forsterker opplevelse og læringsutbytte for alle.

Usikker på hvilke formater som vil funke best for akkurat din konferanse? Vi viser deg mulighetene som finnes – og skreddersyr et opplegg som gir en konferanse med kraft.

KveldvFerdig_300422_198

Konferansen som hadde alt!

Les om hvordan vi jobbet med internsamlingen for ASKO-sjåførene. Dette er historien om eventet som skulle hylle dem, og vi kalte konseptet: Vi gjør en forskjell.

ASKO: Helter og “rampegutter”

ASKO: Helter og “rampegutter”

Lisa Kjuus

Byråleder og partner
tel: 99507890 lisa@springevent.no

Lars Petter Hauglie

Rådgiver og partner
tel: 90689203 lp@springevent.no

Irene Silnes

Partner/ rådgiver
tel: 95080008 irene@springevent.no

Hva med deg og ditt selskap?

Skjer det noe som fortjener ekstra oppmerksomhet? Er det på tide å glede dine ansatte litt ekstra? Nysgjerrig på hva vi kunne funnet på sammen? Ta kontakt i dag, for en uforpliktende samtale!