Dagtid Ferdig_300422_132

Interne arrangementer

I Spring skaper vi øyeblikkene som varer. Den dirrende gleden som blir sittende i kroppen. Fellesskapsfølelsen du tar med deg hjem. Kunnskapen du ikke kan vente med å fortelle videre.

Derfor brenner vi litt ekstra for de interne arrangementene. Fordi de handler om nettopp de øyeblikkene som binder oss sammen. Som skaper grobunn for stolthet og tilhørighet – og motiverer oss til å trekke i samme retning.

La oss bygge kultur.

KveldvFerdig_300422_198

Kickoff

Ny strategi eller satsing? Nytt firma – eller bare nytt år? Hva enn du skal sparke i gang, gjelder det å få folk med seg. Du må skape gåsehud og jubelbrus. Fordi midlertidig energi kan forvandles til varig motivasjon.

I Spring Event kan vi hjelpe deg med å bygge et lite kulturfellesskap gjennom strategiske kickoff-arrangementer. Ved å faktisk forstå din bedrift klarer vi å veve dens DNA inn i opplevelser som skaper tilhørighet og ekte arbeidsglede.

Fag

Fagdager

Noen ganger trenger folk å få den hverdagslige tralten litt på avstand. Men hvorfor ikke kombinere det med faglig påfyll? Enten dere er én eller flere avdelinger som skal samles, kan vi hjelpe dere med å definere mål og oppgaver.


Få et eksternt blikk på opplegget – eller la oss fikse hele greia. Vi kan også hjelpe både deg og innleide fagfolk med å spisse budskapene. Med oss som sparringspartner maksimerer du læringsutbyttet.

Satelitte service

Leder- og strategisamlinger

I Spring er vi opptatt av å motivere ansatte til å trekke i samme retning. Men den retningen må bestemmes av noen. Skal du og de andre lederne slå hodene sammen, hjelper vi med å legge til rette for akkurat det. Vi fasiliteter faglige samtaler – i de rette omgivelsene – som gir ny innsikt og inspirasjon.

Vil du sørge for at strategien får forankring blant dine ansatte, kan en strategisamling være løsningen. Sammen legger vi opp arrangementer som hjelper dere med å definere firmaets DNA, bygge team – og bli enda bedre kjent. Folk gleder seg alltid mer til reisen når de selv har vært med på å velge destinasjonen.

Spring Entra REBEL_131

Awards, jubileer og feiringer

For mange er dette det nærmeste du kommer rene festligheter. Men for oss er det selvsagt noe mer. Vi gjør det til noe mer. Arrangementer av denne typen handler om å vise at du setter pris på dine ansatte. Det er en anledning til å ha det gøy, selvsagt, men også til å mobilisere folk som ambassadører for din merkevare.

Når folk får en utmerkelse, føler de seg sett. De føler stolthet. Det skaper motiverte kulturbærere. Vi i Spring vet hvordan vi skaper de fineste rammene og den uforglemmelige stemningen. Vi vet at alt teller – fra underholdning til musikk og sted.

Forskjellen på et bra arrangement og et fantastisk arrangement er enorm. Det første er ganske enkelt å få til, det siste krever litt mer. La oss sørge for at alt klaffer.

Amazing Race RIKSTV_68

Firmaturer og kulturbygging

Ingenting knytter bånd som å reise bort sammen. Spesielt ikke om dere er et stort selskap med flere avdelinger og enheter. Det gir en anledning til å oppdage helt nye sider ved kollegaene dine. Å få et glimt inn av deres private «jeg». Det skaper et genuint samhold.

For oss i Spring er det avgjørende at alle føler seg som gjester, ikke organisatorer. Sammen lager vi et opplegg som krysser av alle boksene, i tillegg til å ta oss av logistikk og planlegging. For deltakerne skal reisen være fri for bekymringer – ting skal bare flyte av seg selv.

Vi har et bredt nettverk og kjennskap til steder og aktiviteter som kanskje aldri ville falt dere inn, men som allikevel er strategisk fundert.

Hva sier dere til en tur?

Lisa Kjuus

Byråleder og partner
tel: 99507890 lisa@springevent.no

Lars Petter Hauglie

Rådgiver og partner
tel: 90689203 lp@springevent.no

Irene Silnes

Partner/ rådgiver
tel: 95080008 irene@springevent.no

Hva med deg og ditt selskap?

Skjer det noe som fortjener ekstra oppmerksomhet? Er det på tide å glede dine ansatte litt ekstra? Nysgjerrig på hva vi kunne funnet på sammen? Ta kontakt i dag, for en uforpliktende samtale!